Româneşte

O BISERICA CU OCHII SPRE ISUS

Noi dorim sa fim o biserica care indruma spre ISUS. Noi ştim că atunci când EL a mers pe cruce noi am fost stranşi aproape de EL. Aceste web pagini sânt developate cu un scop anume, şi acela, ca toti vizitatori să-l vadă clar pe ISUS.

CREDINŢA ÎN ISUS HRISTOS ESTE CHEIA. Este că prin credinţa în ISUS , slava lui devine a noastra. Romani 3.26 spune: "Pentruca , în vremea deacum, săşi arate neprihanirea Lui în aşa fel încât, sa fie neprihănit, şi totusi să socotească neprihănit pe cel ce se încrede în ISUS".

ISUS personal spune in Ioan 14.6: "Eu sânt calea, adevarul şi viaţa. Nimeni nu vine la Tatal decât prin Mine." Acolo este doar un singur Dumnezeu şi doar un singur drum spre EL; si acesta este prin credinţa în ISUS HRISTOS. CÂND VEI GĂSI ACEST DRUM, VEI TRĂII PENTRU ETERNITATE.

 

BISERICA PENTICOSTALĂ

Biserica Apostolică Karmøy explică îtreaga evanghelie şi deasemeni pune pe prim plan deosebitul timp de Laudă şi închinare. Totul a început în anul 2001. Biserica este liberă si deaceea nu aparţine de nici o organizaţie tradiţională.

" Insula Sfântă "

Dohul Sfânt a marcat Karmøy de alungul sutelor de ani. Oameni cu divine viziuni au chemarea de a predica vestile bune în această insulă. În Karmøy sânt multe biserici care explică despre trezirea pentru Hristos.

 

Monica si Sveinung E. RamstadPastorul nostru

HAR, CREDINŢĂ ŞI LIBERTATE

Pastor Sveinung E. Ramstad are o mare dorintă de a vedea oamenii transformaţi si mântuiti trăind in libertate prin har. Învaţatura lui are ca baza Sfantă revelaţie din scriptură. Arzătoarea lui dorinţa este de a vedea oamenii experimentând libertatea în Hristos si crescând in cunoasterea despre Isus. Deasemenea pastor Ramstad doreste de a vedea urmasii lui Isus devenind activi din ce în ce mai mult. El serveste cu credinţă deplină în urma minunilor si semnelor pe care lea experimentat dealungul anilor traind langă Hristos.

 

Legg igjen en kommentar

Pinsemenigheten i Kopervik