Misjon

ROMANIA

Vi støtter en liten lokal menighet på landsbygda i nærheten av Ploiesti i Romania. I sommer fikk vi betale for ny taktekking, da de gamle stålplatene hadde mye rust og huller. I høst har vi også sendt penger til installering av klima-anlegg, slik at også de eldre kan delta på møter under sommerens intense hete. Det har vært vanlig med over 45 grader inne i lokalet. Klima-anlegget vil også gi god oppvarming på vinteren når kuldegradene setter inn. Den gamle ved-ovnen må likevel beholdes for de kaldeste periodene, når temperaturen synker under -30 grader. Pastoren vår har forkynt i denne menigheten ved flere anledninger, og var også der i sommer for å se på utbedringene av taket. Her er noen bilder fra menighetslokalet:

MOLDOVA

I samarbeid med TV-stasjonen "Visjon Norge" har vi sendt hjelpesending til svært fattige mennesker i Moldova. Her ble det sendt mye klær, noe sko og barneleker. Blant annet har en barnehage her på Karmøy donert barneleker som vi kunne sende av gårde. Støtt gjerne Visjon Norges hjelpearbeid i et av Europas aller fattigste land.

KENYA

Menigheten har i en periode vært engasjert i misjonsarbeid i Kenya. Da det har vist seg at vår samarbeidspartner i Afrika ikke har kunnet fremlegge tilfredsstillende regnskaper for penger overført til spesifikke prosjekter, har vi valgt å avslutte dette samarbeidet.

Legg igjen en kommentar

Pinsemenigheten i Kopervik